Aanmelden lidmaatschap

Wil je lid worden?

Wij zijn een kleine vereniging, voor alleen inwoners van Akersloot, met 54 ligplaatsen en voor boten van maximaal 10, meter lang en enkele walplaatsen voor bootjes van ca 4 meter lang. Voor vrijwel alle bootformaten, met name 6 tot 8 meter boten, is er een wachtlijst met meerdere wachtenden. Gezien jaarlijks maar een gering aantal mutaties (soms zelfs geen of maar 1) binnen het ledenbestand en/of de ligplaatsen, kan het zo maar jaren duren voordat er een ligplaats wordt aangewezen.

Omdat wij een vereniging zijn, zijn er aan een uiteindelijk lidmaatschap met ligplaats ook vrijwilligersdiensten verbonden, bijvoorbeeld schoonmaakdiensten, deelname aan een klusochtend, etc. en verwachten we dat leden aanwezig zullen zijn op de Algemene Ledenvergaderingen. Als vereniging proberen we alles zelf en samen uit te voeren, niet alleen goed voor de saamhorigheid maar mede ook hierdoor kunnen we de kosten voor de ligplaatsen/lidmaatschappen lager houden dan de commerciƫle jachthavens.

Onze vereniging is aangesloten bij het Koninklijk Nederlands Watersportverbond (https://www.watersportverbond.nl). Leden van Watersportvereniging Akersloot worden, wanneer een ligplaats is verkregen, via onze vereniging daarom ook aangemeld bij het Watersportverbond.

Op dit moment zijn alle ligplaatsen bezet. Wanneer (nieuwe) leden zich aanmelden voor een ligplaats dan worden deze op datum binnenkomst van het aanmeldingsformulier op de wachtlijst geplaatst. Pas wanneer er een geschikt boxformaat voor het opgegeven bootformaat is vrijgekomen zal onze dan betreffende commissaris (verantwoordelijke voor de havenindeling) de aanvrager daarvan dan op de hoogte stellen. Conform de statuten is inschrijving alleen mogelijk voor huidige inwoners van Akersloot, aanvragen van niet-, of nog niet inwoners van Akersloot worden niet in behandeling genomen.

Wilt u op de wachtlijst geplaatst worden en lid worden van onze vereniging? Vul dan onderstaande formulier in en mail deze daarna dan naar secretaris@wsva.org

WSVA aanmeldingsformulier

Werkochtend 15 april 2023

De werkochtend was een groot succes. https://www.wsva.org/werkochtend-2023/

De Website

Zijn er nieuwtjes omtrent de jachthaven, of wil je een vakantieverhaal delen met de leden van de WSVA? mail dit naar:
webmaster@wsva.org

Jachthavenfeest 2023

Dit jaar is er weer een groot feest. Nadere info volgt.